RECENSIES

Dankbaar voor deze recensies:

Lieve Ingrid, ik ben je dankbaar. Ik denk dat ik nu pas verder kan met jouw vertaling. Moest eerst landen en beseffen. Mijn ontlading is nog bezig en dan kan ik gaan bouwen. Jij hebt mij nog meer diepgang gegeven naar mijn kinderen. Mijn kanjers waar ik de mama van mag zijn. Ik voelde mij heel vertrouwd bij je en heb veel geleerd en mogen vertellen. Je bent een mooi persoon die mensen veel bijzonders mee kan geven. Ik wil je graag op de hoogte houden. Dit contact is mij veel waard. Enorm bedankt.

 Een tijd geleden veel gehad aan de wijze verwoording van de ‘slechte’ tijd waar onze dochter in zat. Heb nog dagelijks plezier van wat ik kan doen als ik haar niet ‘begrijp’. Heel zinvol!!

Ingrid is een heel liefdevol en open persoon. Zij kan heel goed luisteren en op het juiste moment de goede vragen stellen. In de vertaling die zij voor mij maakte, heeft zij mij geraakt en dat resulteerde in positief veranderd gedrag bij mijn kind. Ik kan het iedereen aanraden een keer bij deze kindertolk langs te gaan en laat je verrassen door de mooie boodschap die je kind voor je heeft.

Buitengewoon inspirerende sessies gehad waarbij zo mooi door Ingrid naar boven werd gehaald wat mijn aandeel in de perikelen van het opvoeden is. Met rust en gezond doorzettingsvermogen langs mijn eigenwijsheid en scepticisme. Wil je leren wat jou in de weg staat bij het opvoeden? Dan is dit zeker een aanrader!

Ingrid weet vanuit rust en betrokkenheid dat bloot te leggen wat jouw kind spiegelt over wat jij als ouder nog te doen hebt. Soms confronterend en op andere momenten direct herkenbaar