RECENSIES

Dankbaar voor alle prachtige recensies die ik heb mogen ontvangen:

“Buitengewoon inspirerende sessies gehad waarbij zo mooi door Ingrid naar boven werd gehaald wat mijn aandeel in de perikelen van het opvoeden is. Met rust en gezond doorzettingsvermogen langs mijn eigenwijsheid en scepticisme. Wil je leren wat jou in de weg staat bij het opvoeden? Dan is dit zeker een aanrader!”

Vader van 6-jarig zoontje | Probleem: grenzeloos gedrag

Erg inspirerend om te zien en te ervaren dat dát wat je kind doet, hij/zij dat doet vanwege jou o.b.v. jouw eigen ervaringen/expressies. Door aandacht te besteden aan wat je kind vertelt of doet, leer je jezelf ook beter kennen en zorgt ervoor dat je beter leert kijken naar jezelf. Dit levert een voordeel voor beiden op. Hoe Ingrid de vertaling van kind naar ouder kan maken, is super!!

Moeder van 8-jarige dochter | Probleem: dominantie

“Ingrid is een heel liefdevol en open persoon. Zij kan heel goed luisteren en op het juiste moment de goede vragen stellen. In de vertaling die zij voor mij maakte, heeft zij mij geraakt en dat resulteerde in positief veranderd gedrag bij mijn kind. Ik kan het iedereen aanraden een keer bij deze kindertolk langs te gaan en laat je verrassen door de mooie boodschap die je kind voor je heeft.”

Moeder van 4-jarig dochtertje | Probleem: geen eetlust

“Lieve Ingrid, ik ben je dankbaar. Ik denk dat ik nu pas verder kan met jouw vertaling. Moest eerst landen en beseffen. Mijn ontlading is nog bezig en dan kan ik gaan bouwen. Jij hebt mij nog meer diepgang gegeven naar mijn kinderen. Mijn kanjers waar ik de mama van mag zijn. Ik voelde mij heel vertrouwd bij je en heb veel geleerd en mogen vertellen. Je bent een mooi persoon die mensen veel bijzonders mee kan geven. Ik wil je graag op de hoogte houden. Dit contact is mij veel waard. Enorm bedankt.”

Moeder van 3-jarig zoontje | Probleem: niet zindelijk

“Een tijd geleden veel gehad aan de wijze verwoording van de ‘slechte’ tijd waar onze dochter in zat. Heb nog dagelijks plezier van wat ik kan doen als ik haar niet ‘begrijp’. Heel zinvol!!”

Moeder van 2-jarig dochtertje | Probleem: moeilijk gedrag

“Ingrid weet vanuit rust en betrokkenheid dat bloot te leggen wat jouw kind spiegelt over wat jij als ouder nog te doen hebt. Soms confronterend en op andere momenten direct herkenbaar”

Moeder van 11-jarige zoon | Probleem: bindingsangst