OVER MIJ

Als klein meisje keek ik graag naar films zoals Black Beauty, Het Kleine Huis op de Prairie,  James Herriot (dierenarts in Engeland), en Pipi Langkous. Nu ik hierop terug kijk, zie ik wel herkenning: vrijheid, natuur, paarden en honden als lievelingsdieren, sfeer, huiselijkheid, echtheid, ruimte, vertrouwen, eerlijkheid, hoog gevoelig en intuïtief zijn.  Ik ben getrouwd met mijn lieve man, heb 2 prachtige dochters en 2 teckels die ons allen heel dierbaar zijn!

Rondom mijn 25ste ben ik gaan werken in de horlogegroothandel van mijn ouders en werd mede-eigenaar. Na vele mooie jaren daar gewerkt te hebben, verdween in onze branche geleidelijk de functie van de groothandel en waren we gedwongen om afscheid te nemen van ons mooie bedrijf.

Zo werd het tijd voor iets geheel anders. Rond mijn 42ste wilde ik mij graag verder persoonlijk ontwikkelen. Ik wilde er zó graag achter komen waarom ik alsmaar door onze dochter in haar boze gedrag geraakt werd. Zo ben ik NLP Practitioner en NLP Master Practitioner gaan doen.

Hierop volgend ben ik de opleiding Kindercoach gaan doen en vanaf dat moment wist ik dat ik met kinderen en hun ouders/verzorgers graag zou willen werken. Het geeft mij zo veel blijheid, energie en voldoening! Ik vind het fijn en het voelt ook als mijn missie om hetgeen ik geleerd heb door te geven en daarmee kinderen en hun ouders/verzorgers een stukje gelukkiger te maken dan dat ze misschien al zijn!

Nadat ik het boek “het Fuisterkind” van Janita Venema gelezen had, wist ik meteen dat de methode PresentChild® DE sleutel was voor ieder gezin dat problemen heeft met of zich zorgen maakt over: gedrag, taal, ontwikkeling, spel of lichamelijke klachten van je kind. Het boek fascineerde mij zo dat ik de opleiding Kindertolk wel moest doen! Nu voel ik mij heel dankbaar dat ik met deze methode PresentChild® mag gaan werken. Het heeft mijn leven zo verrijkt dat ik dat anderen ook gun! Het voelt voor mij als een missie deze kennis door te geven en zo veel gezinnen een rijker en liefdevoller leven te geven!